Μας ελάτε σε επαφή με
Manager

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18761554585

Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD

Huayuan μπαμπού Yixing και ξύλινο ΕΠΕ Co. βιομηχανίας

  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
  • Yixing huayuan bamboo and wood industry co. LTD
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Πωλητής
Μάρκες HUAYUAN Αριθμός Υπαλλήλων 100~200
Ετήσιες πωλήσεις 2.5 Million-5 Million Ιδρύθηκε Έτος 2000
Εξαγωγή pc 70% - 80%
Εισαγωγή

Το μπαμπού Huayuan Yixing & η ξύλινη Co. προϊόντων, ΕΠΕ που βρίσκεται στην πόλη Yixing διάσημη για τον όμορφο πόρο μπαμπού του, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής ειδικευμένος οι τυφλοί, τα χαλιά και οι κουρτίνες μπαμπού. Η επιχείρησή μας ιδρύεται το 2000, καλύπτει 5000 τετραγωνικό μέτρο με τις ετήσια πωλήσεις περισσότερων από 2 εκατομμύριο αμερικανικών dollors. Τα προϊόντα μπαμπού έχουν να πωληθούν σε όλο τον κόσμο. Με την αρχή διαχείρισης «των προϊόντων καλής ποιότητας, οι καλύτερες τιμές, για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες», πραγματοποιούμε αυστηρά τα πρότυπα ποιοτικών συστημάτων ISO9001, με συνέπεια που βελτιώνουν την εσωτερική διαχείρισή μας και που ενισχύουν τη δύναμή μας έρευνας και ανάπτυξης να αυξήσουμε τη δυνατότητα παραγωγής μας και να προσφέρουμε τις καλές υπηρεσίες στους πελάτες μας. Καλωσορίζουμε ειλικρινά όλους τους φίλους σε όλο τον κόσμο για να συνεργαστούμε με μας και να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας. Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε τις επιχειρησιακές σχέσεις με σας!

Ιστορία

Το μπαμπού Huayuan Yixing & η ξύλινη Co. προϊόντων, ΕΠΕ που βρίσκεται στην πόλη Yixing, ειδικευμένη στο μπαμπού τυφλώνουν περίπου 20 έτη. Εμείς δεσμευμένοι να μην διαθέσουμε καμία προσπάθεια να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις πελατών, και να επιτύχει τελικά τα διπλά κέρδη του υψηλής ποιότητας αλλά χαμηλότερου κόστους των παραγωγών. Εμμένοντας στις ανάγκες του πελάτη ως πυρήνας, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας άκαμπτες λύσεις τεχνολογίας κιβωτίων, οι οποίες θα οδηγήσουν την ανάπτυξη της συσκευάζοντας βιομηχανίας.

Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας

 

Ειδικευμένος στο μπαμπού τυφλώνει περίπου 20 έτη.

Πάνω από 10 έτη δοκίμασαν την υποστήριξη υπηρεσιών η διαταγή σας.

Οι γρήγορες υπηρεσίες παράδοσης βοηθούν την προσιτότητα 99% ποσοστού ικανοποίησης πελατών.

Γρήγορη παράδοση, μικρό MOQ.

Υψηλός - η ποιότητα, πλούσιοι έμπειροι, άριστη υπηρεσία θα είναι ο αξιόπιστος ειδικός σας.

Το εργοστάσιό μας έχει κατά τη διάρκεια των δεκαετιών κατασκευαστικός την εμπειρία.

Μπορούμε να παρέχουμε τους διαφορετικούς τυφλούς μπαμπού προδιαγραφών πελατών.

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες, θα κάνουμε την καλύτερη υπηρεσία και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων για τους όλους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε έρευνα, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Θα απαντήσουμε εσείς στην πρώτη φορά όπως μπορούμε.

 

Η ομάδα μας

Το ιδιαίτερα αφιερωμένο προσωπικό πωλήσεών μας δεν έχει ρίξει ποτέ μακρυά από τη μετάβαση που πρόσθετο μίλι για να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες του πελάτη. Θεραπεύουμε τους πελάτες μας με την ίδια πίστη και την αφοσίωση, κανένα θέμα το μέγεθος της επιχείρησής τους ή τη βιομηχανία.